top of page

Nueva pieza: perdiendo la cabeza


Darrerament tinc entre cella i cella el fang, la porcellana, la ceràmica ... estic fent una sèrie de productes utilitaris: plats, tassetes de te, testos amb forma de cap, bols, tots amb dissenys meus, amb il·lustracions meves. Estic bastant satisfeta dels resultats ... encara estic en una primera fase d'experimentació amb el material, però sobretot amb els processos de cocció i els acabats ... i entre plat i test em vénen ganes de fer peces més inútils com són les escultures ... també fa un temps que vull fer una sèrie d'il·lustracions dedicades al llenguatge, als refranys, dites o frases fetes populars. I la barreja d'un i altre el resultat és una peça d'un tors de dona que disposa el cap separat del cos. Per poder fer que el cap es pugui desprendre de les seves mans he fet que aquesta estigui xafada per la part sostinguda, també en símbol de desesperació com quan perds el cap. Tinc una altra peça en bronze d'un nen prement i esclafant el cap amb un rellotge a la panxa que és un primer pas a aquesta altra peça. En definitiva es barregen diversos factors i diverses proves inicials que conflueixen en aquesta peça. Encara que els seus dimensions són petites, vull fer el model i la seva reproducció en porcellana, i més endavant fer-la en una mida 1: 1 en proporció a les mesures humanes.

10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page