top of page

PROJETES

VOLTAMATON

L'obra és un homenatge a l'avió de cartró convertit en decorat de la mítica foto de Lorca i Buñuel i reinterpretat per l'artista i il·lustradora resident de La Volta.

 

A partir d'ara, a cada mercat, trobareu el "voltamatón" instal·lat a la plaça de l'Assumpció de Sant Narcís per fer d'escenari de les vostres fotografies. 

 

Esteu convidats a pujar a l'avió de La Volta per iniciar un viatge a través de la imaginació! I no us oblideu de la nostra etiqueta quan publiqueu a les vostres xarxes: #femlavolta

TIRA DE CÓMIC PARA EL ETERNAUTA

Proyecto colectivo donde un grupo de más de 1000 dibujantes y pintores homenajeamos a El Eternauta.

Cada autor dibuja una tira en esta idea (más de 1000 tiras comprende este libro).

CURT D'ANIMACIÓ

1984 es una novel·la de George Orwell que em va infliur hasta tal punt que vaig decidir fer el meu projecte de final de il·lustradora basat amb ella. Vaig escollir fer una animació la qual precedís a la pel·licula (no tant inspiradora) basada en aquesta novel·la. l'animació conté els tituls de crédit d'aquesta, a més amb una banda sonora que quadrava perfectament amb el meu projecte: una cançó de Radiohead titulada 2+2=5, que es una del live motive de 1984.

 

Va ser sel·lecionat per exposar-se al CCCB

dins del Festival de cinema independent l'Alternativa 2004.

FULANITA DE TAL

Fulanita de tal es un recull de contes per adults que va publicar el Centre Civic Pati Llimona, el qual va fer una convocatoria per triar les il·lustracions.

 

Vaig tenir l'honor de poder il·lustrar un conte de Karina Zarfino, El regreso.

LA MASIA CATALANA A L'ESCOLA

Necessitaven cartells per cada classe de P3 i P4 de l'escola Annexa de Girona, on va la meva filla i em van fer l'encàrreg, vaig pensar que seria una idea bastant didàctica escriure amb dibuixos, com els antics egipcis, per recordar més el missatge; a de més de adequar cada classe a la seva feina a la masia catalana.

CARTELL del 7é FESTIVAL de TEATRE de TERRASSA

Me pidiero que hiciera malabarismos en volumen para un cartel del septimo festival de teatro de Terrassa.

Un proyecto muy divertido encargado por Dolma produccions 

 

HIDRA

Hidra es el proyecto sonoro de Clara Sallago, cantante de Gospel y música moderna; me pidió que hiciera una ilustración para cada canción para hacer proyecciones en sus conciertos y para las caratulas de los videos de sus canciones

 

Tambien realicé la web y el diseño de su disco ya a la venta

 

1CDCLARAlibro_flores3.jpg

1CDCLARAlibro_flores3.jpg

bottom of page