top of page

ARTWORK

GRAPHIC DESSIGN

Festes de Sants

Cartell per a la festa major de sants 2009, dins del marc de concursos aquest disseny no va ser guanyador, en els concursos ja se sap...

 

La má simbolitza el barri sants- montjuich, on es pot veure montjuich, el parc de sants amb el seu drag

 

Penso que es una molt bon resultat

i es dificil treballar lliurement quan ho fas per una empresa escepte quan tens un renom important, axí doncs els concursos et donen aquesta llibertat.

 

 

Cartelleria

La Mallorquina

A la Mallorquina vaig estar treballant a dalt de la seva botiga central situada a la Plaça Universitat durant 3 anys fent el disseny de totes les seves botigues: campanyes, cartelleria, disseny intern, publicitat, web... També vaig realitzar els corporis de noves que obrien: l'OULET, la Maquinista, i participar en les decisions dels dissenys per els espais; disseny del logotip per la associació COMERTIA a la qual pertenyien.

 

Destacaré alguns dissenys

Disseny de packaging per els seus productes

La Firacreatures

En La Fira Creatures primer vaig anar com assistent en set de rodatge a la serie de Muppets que van estar una temporada molt curta al canal de televisió "Los Algos".

Més tard vaig pasar a formar part de l'equip de taller, on confeccionavem els muppets, atretzzo i diferents ficticis per cinema, publicitat, events, televisió i teatre.

També vaig realitzar un video promocional on es veu tota la tragectòria d'aquesta empresa, el logotip de la marca, cds interactius promocionals y la web...

Plásticos Rubla

Disseny de imatge corporativa per a l'empresa familiar Plásticos Rubla de producció de peces de plàstics per a diferents sectors. Profesionals amb una antiguitat de més de 35 anys calia refer la marca.

TARjA, logotip, imatge corporativa
TARJA. logotip, imatge corporativa
FULL I SOBRE. imatge corporativa
FACTURA. imatge corporativa
bottom of page